Client
Grontmij
Project
Speciale uitgaven | Proud - jubileumboek

De vraag

2015 is een jubileumjaar voor Grontmij. Deze gelegenheid werd benut om een boek uit te brengen waarmee kon worden teruggeblikt op de talloze projecten die in de voorbije vijftig jaar werden gerealiseerd. Grontmij is als studie- en engineeringbureau actief in landschapsbeheer, stedelijk beleid, interstedelijke connecties, industrie en publieke gebouwen, en dit wordt voortreffelijk in beeld gebracht in dit jubileumboek. Maar evengoed is plaats gemaakt voor een blik op de uitdagingen van de toekomst. In een achttal uitgepuurde themateksten wordt dieper ingegaan op de missie en de ambities van Grontmij: hoe geven we — samen met onze opdrachtgevers — vorm aan de maatschappij van morgen?

Ons antwoord

Het werd een lijvig boek: 300 pagina's, drie talen: Nederlands, Frans en Engels. Formaat: 300 x 300 mm, 25 mm dik. Hardcover met stofwikkel én leeslint. Guido Kuppens schreef op basis van intern bronnenresearch en interviews een aantal mooi uitgepuurde en toegankelijke teksten. Maar in de eerste plaats is het een overweldigend fotoboek door de schitterende foto's van Tom D'haenens. Hij bracht op zijn geheel eigen manier de projecten en activiteiten van Grontmij in beeld.

Wilt u meer weten over dit project?
Neem dan contact op met
jan.hendrickx@gramma.be

  • Proud Grontmij
Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij Proud Grontmij

Verwante projecten