Client
Luc Verbist
Project
Memoria & De koolputten

De vraag

De twee tentoonstellingen 'Memoria' en 'De koolputten' met werken van beeldend kunstenaar Luc Verbist resulteerden in de publicatie van twee boeken, die werden vormgegeven door Gramma.
De monografie ‘Memoria’ werd geschreven door Dr. Johan Swinnen. ‘De Koolputten – Mythe of doorn in het oog’ onder redactie van Freddy Huylenbroeck bevat een reeks gedichten van Bart Plouvier, Christina Guirlande, Etienne Colman, Hilde De Paepe, Hilde Van Cauteren, Norbert De Beule, Patrick Auwelaert, Staf De Wilde en Cecile Van Camp.

Ons antwoord

Het werd een set van twee aparte boeken van 64 en 142 pagina's, middelgroot formaat, fullcolour hardcover met matte plastificatie.

Wil je meer weten over dit project?
Neem dan contact op met
janhendrickx@gramma.be

  • Memoria en De koolputten
Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten Memoria en De koolputten