Client
PONTES
Project
PONTES | huisstijl

De vraag

Pontes is de nieuwe naam voor het vroegere IVCA, beheerder van de crematoria van Antwerpen en Turnhout. Gramma – dat ook de naamgeving begeleidde – kreeg de opdracht een logo en een huisstijl uit te werken passend bij de nieuwe naam.

Ons antwoord

2013 was een mijlpaal in de geschiedenis van de klant. IVCA (Intercommunale Vereniging voor Crematoriumbeheer in de Provincie Antwerpen) werd PONTES. Een nieuwe naam die beter aansluit bij een nieuwe realiteit. De brugfunctie die PONTES wil vervullen werd de basis voor de nieuwe naam en het nieuwe logo zorgt voor een duidelijk symbool hiervoor. De ingetogen blauwe kleuren versterken de neutraliteit die de organisatie daarbij hanteert. Gramma werkte de volledige huisstijl uit.

Wil je meer weten over dit project?
Neem dan contact op met
pascalvandenbroeck@gramma.be.

  • PONTES logo
PONTES logo PONTES slide PONTES letterkeuze en kleurdefinitie PONTES huisstijldragers PONTES briefpapier PONTES naamkaartje PONTES enveloppen PONTES enveloppen PONTES map PONTES map PONTES gelegenheidsdrukwerk | nieuwjaarskaart PONTES gelegenheidsdrukwerk | nieuwjaarskaart, zilverfolie PONTES gelegenheidsdrukwerk | nieuwjaarskaart PONTES binnensignalisatie PONTES binnensignalisatie

Verwante projecten