Wie zijn we

GRAMMA is een creatief corporate communicatiebureau met meer dan 28 jaar ervaring in de grafische dienstverlening. Wij ondersteunen ondernemingen en organisaties bij de vertaling van hun ambitie en positio­nering in een kenmerkend design.

Door de jaren heen heeft GRAMMA zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van complexe huisstijl­opdrachten, het realiseren van corporate publicaties en speciale uitgaven (rapporten, jaarverslagen, jubileumboeken …), het realiseren en managen van signalisatieprojecten en het visualiseren van complexe data-informatie d.m.v. infographics.

Visie

Innovatie, vertrouwen, professionaliteit ...

Wat u ook belooft, bij elk contactmoment moeten klanten het bewijs van die belofte ‘beleven’. Onderscheidend, herkenbaar, rigoureus en standvastig! Door de toename van het aantal mediakanalen (social media, crossmediale boodschappen, ...) neemt ook het aantal ‘touchpoints’ toe. Vooral de onderlinge visuele afstemming van de verschillende communicatiekanalen is steeds lastiger te organiseren, en ook de achterliggende processen worden complexer.

Dat vraagt op een goede regie over het visueel voorkomen (de voorkant), maar ook het verbeteren en beheren van de verschillende programma’s en processen (de achterkant). Juist hier ligt onze kennis én ervaring!

We brengen duidelijk in kaart hoe we de zichtbaarheid van uw merk/organisatie kunnen verbeteren. ‘Operational excellence’ en de handen uit de mouwen steken zijn hierbij de leidraad. Wat maakt dat we in staat zijn efficiënt te opereren en de kosten te beheersen, met behoud van servive en kwaliteit.

Dit resulteert in geoptimaliseerde processen en structurele besparingen. Maar vooral in een sterk en coherent merk!